ترانکینگ لگراند چیست – بررسی انواع ترانک لگراند

با توجه به گسترش استفاده از شبکه و تاسیسات کامپیوتری در اکثر ارگان‌ها، شرکت‌ها و ادارات باید بگیم اینکه چطوری کابل کشی مورد نیاز این سیستم‌ها رو انجام بدیم خیلی مهمه. برای این کار قبلا مجبور بودن کابل‌ها رو از داخل دیوار یا لوله‌هایی عبور بدن که هم هزینه‌ی زیادی داشت و هم ممکن بود کابل‌ها آسیب ببینن. امروزه با استفاده از محصولاتی به نام ترانکینگ، این مشکل حل شده. حتما تا حالا اسم ترانکینگ به گوشتون خورده. ترانکینگ مدل‌های مختلفی داره. همچنین برندهای زیادی اون رو می‌سازن. در این مقاله می‌خوایم بگیم ترانکینگ لگراند چیست ؟ و خصوصیات اون رو با هم بررسی کنیم. در ادامه با ما همراه باشین.

همه چیز درباره ترانکینگ لگراند

برند لگراند، متعلق به یک شرکت فرانسویه که سالیان زیادیه فعالیتش رو در حوزه‌ی تجهیزات شبکه آغاز کرده. این شرکت انواع ترانک لگراند رو بنا به نیاز کاربر تولید می‌کنه. باید گفت که این ترانکینگ‌ها با اندازه‌های 80×50، 105×50، 50×150 و 50×195 میلی‌متری تولید میشن.

شرکت لگراند تنها تولیدکننده‌ی ترانکینگ 195*50 میلی‌متریه.

کاربرد ترانکینگ لگراند چیست

همون‌طور که در بالا اشاره کردیم، ترانکینگ لگراند برای سیم‌کشی انواع کابل‌ها استفاده میشه. استفاده از ترانکینگ مزایای دیگه‌ای هم داره.این محصولات علاوه بر محافظت از سیم و کابل‌ها، باعث زیبایی محیط هم میشن. همچنین، استفاده از این محفظه‌ها به کاربرهااین امکان رو میده که انواع پریزهای برق و کلید‌ها رو بدون هیچ محدودیتی در هر مکانی در مسیر ترانکینگ نصب کنن.

نصب کلید و پریز روی ترانک باعث میشه که بتونیم به کاربرهای مختلف امکان استفاده از شبکه و سیستم رو بدیم. همچنین، در صورت نیاز میشه جای اون‌ها رو عوض کرد.

مشخصات هر ترانک لگراند چیست

ترانکینگ لگراند علاوه‌بر کیفیت بسیار بالا، تنوع بسیار زیادی هم داره و این هنگام خرید بیش‌ترین کمک رو به کاربر می‌کنه. ترانکینگ‌ها در دو دسته‌ی دیواری یا ستونی و دفنی قرار می‌گیرن.

انواع ترانکینگ لگراند

ترانکینگ دیواری و ستونی لگراند

ترانکینگ دیواری همون‌طور که از اسمش پیداست، روی دیوار نصب میشه و امکان کابل‌کشی رو از روی دیوار فراهم می‌کنه.

ترانکینگ ستونی که نوع خاصی از ترانک‌ها دیواریه در انواع مختلف دیواری و ایستاده، در طرح‌های مکعب مستطیل و دایره‌ای و در رنگ‌های مختلف تولید میشه. ترانکینگ ستونی در فضاهایی نظیر همایش‌ها، اتاق‌های کنفرانس، محیط‌های آموزشی و فضاهای اداری استفاده میشه. از مزایای این نوع ترانک می‌تونیم به محافظت از کابل‌ها در اثر ضربه، پارگی و پوسیدگی، کوتاه شدن کابل‌های زیر میز کاربر و در دسترس بودن اون‌ها اشاره کرد.

ترانکینگ دفنی لگراند

 ترانکینگ دفنی لگراند به‌صورت توکار یا زیر کف کاذب قرار می‌گیره. به‌صورتی که هیچ دیدی به سیم‌ها و کابل‌ها وجود نداره. از این نوع ترانک می‌تونیم جهت نصب سیستم‌های برق فشار قوی و فشار ضعیف شبکه و تلفن استفاده کنیم. از ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد این نوع ترانکینگ می‌تونیم به امنیت بالای کابل‌ها، مقاومت بسیار زیاد نسب به انواع دیگر ترانکینگ‌ها، اضافه کردن تعداد پریزها و کابل‌ها و همچنین تغییر سریع در زیرساخت اشاره کنیم. از ترانک دفنی در اکثر مواقع در زیر ساخت‌های برق فشار قوی با حجم کابل بالا استفاده میشه.

سایزهای ترانکینگ لگراند

همون طور که در بالا گفتیم انواع ترانکینگ لگراند شامل 4 سایز 80*50، 105*50، 150*50 و 195*50 میلی‌متری میشه. این محصولات از لحاظ ظاهری و کیفیتی بسیار عالی هستن. از ویژگی‌های خوب محصولات این برند می‌تونیم به قابلیت نصب پارتیشن در سایزهای مختلف اون اشاره کنیم. در سایز 195*50 امکان قرارگیری 3 الی 4 پارتیشن وجود داره. اسسفاده از این قطعه باعث جدا کردن کابل‌ها از هم و همچنین جلوگیری از تاثیر نویز و تداخل‌های کابل‌ها روی هم میشه.

بررسی متعلقات ترانکینگ

شرکت لگراند برای ترانکینگ‌های خودش انواع مختلفی از متعلقات رو در سایزهای مختلفی تولید کرده. این متعلقات شامل زوایای داخلی، تخت و خارجی، درزگیر، کادر ماژول، سه‌راهی، فیس پلیت، پریز و کلید، قطعه اتصال درب و بدنه، مسدودکننده، درب نرم و سخت، پارتیشن و… میشه.

توجه داشته باشید که باید هرکدوم از متعلقات رو با ترانک سایز خودش استفاده کنید.

تمامی این متعلقات کمک می‌کنن تا ترانکینگ بیشترین بازده رو برای کاربر داشته باشه.

اما این مورد استثنا داره. شما می‌تونید از قطعه‌ی اتصال بدنه برای تمامی ترانکینگ‌های لگراند استفاده کنید؛ چون که در همه‌ی اون‌ها ارتفاع بدنه 50 میلی‌متره.

مقایسه ترانک لگراند با برندهای دیگر

حالا که فهمیدیم ترانک لگراند چیست، می‌تونیم اون رو با برندهای دیگه مقایسه کنیم. برندهای مختلفی هستن که در تولید انواع ترانکینگ فعالیت دارن. از شرکت‌های خارجی می‌تونیم برند اشنایدر الکتریک رو نام ببریم که ترانکینگ‌هایی با سایزهای 100*35، 80*50، 101*50 و 151*50 میلی‌متر تولید می‌کنه. همچنین این شرکت چند نمونه مینی ترانک هم تولید می‌کنه، که سایزهای بسیار کوچیکی دارن.

از شرکت‌های تولیدکننده‌ی ترانک در ایران می‌تونیم برندهای سوپیتا، البرز و دانوب رو نام ببریم. شرکت سوپیتا ترانکینگ‌های خودش رو در چهار سایز 80*50، 100*50، 105*50 با درب نرم و 150*50 میلی‌متری تولید می‌کنه. این شرکت تمامی متعلقات مورد نیاز این محصولات رو هم تولید می‌کنه. محصولات سوپیتا در دو رنگ سفید و قهوه‌ای طرح چوب تولید میشن.

البرز تنها یک سایز ترانکینگ 101*50 تولید می‌کنه و شرکت دانوب که محصولات مشابه با اشنایدر تولید می‌کنه، دارای دو سایز 80*50 و 101*50 میلی‌متر است.

حرف آخر

ترانکینگ‌ها ساخته‌شدن تا کابل کشی‌‎ها نظم بیش‌تری داشته باشن و کمتر آسیب ببینن. در این مقاله درباره‌ی اینکه ترانکینگ لگراند چیست ؟ صحبت کردیم. امیدوارم این مقاله براتون مفید بوده باشه. در صورتی که سوالی داشتین می‌تونین کامنت بذارین تا همکارامون خیلی سریع جوابتون رو بدن.

سوالات متداول

چند نوع ترانکینگ داریم؟

ترانکینگ‌ها به سه دسته‌ی دیواری، دفنی و ستونی تقسیم میشن.

انواع ترانکینگ لگراند؟

ترانکینگ 80×50، 105×80، 150×50 و 195×50 میلی‌متری

متعلقات ترانکینگ چه مواردی هستن؟

زوایای داخلی، تخت و خارجی، درزگیر، کادر ماژول، سه‌راهی، پارتیشن، قطعه اتصال درب و بدنه، فیس پلیت، کلید و پریز و … .

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x