گران‌ترین کابل‌های شبکه در بازار ایران

گران‌ترین کابل‌‌های شبکه موجود در بازار بیشترین کیفیت و سرعت انتقال داده رو ارائه میدن. چنین کابل‌هایی برای شبکه‌های بزرگ و دیتاسنترها بسیار ضروری و محبوب هستن چون کیفیت و عملکرد کل شبکه به نوعی در گرو کیفیت کابل‌ شبکه به کار رفته هست. در این مقاله از مجله ونتولینک قصد داریم سه مورد از گران ترین کابل های شبکه بازار ایران رو معرفی کنیم و بگیم هر کدوم از این کابل‌ها چه مشخصاتی دارن تا با استفاده از این اطلاعات در خرید تجهیزات شبکه مهمی مثل کابل لن راحت‌تر باشین. با ما همراه باشید.

کابل شبکه اشنایدر اکتاسی cat8

به طور کلی میشه ادعا کرد که گران‌ترین کابل شبکه بازار از برند اشنایدر هست. این برند در دنیا به کیفیت و نوآوری در تولید محصولات حوزه شبکه مشهوره و تولیدات خودش رو با دو نام تجاری اکتاسی و دیجی لینک عرضه می‌کنه. تولیدات برند اشنایدر اکتاسی معمولا محصولات رده بالای این کمپانی هستن که جدیدترین تکنولوژی و کیفیت ساخت رو دارن و بیشتر برای دیتاسنترها و شبکه‌های بزرگ کاربرد دارن.

کابل شبکه اشنایدر اکتاسی cat8 در حال حاضر گران‌ترین کابل شبکه بازار محسوب میشه اما در بازار شبکه ایران سهمی در حجم معاملات نداره چراکه زیرساخت لازم برای استفاده از چنین کابلی اصولا فراهم نشده و میشه گفت هیچ شبکه‌ای توانایی استفاده از حداکثر ظرفیت این کابل رو نداره. بنابراین دلیلی برای هزینه کردن بیهوده وجود نداره و این کابل حداقل در زمان حال، جزو انتخاب‌های متخصصین شبکه نیست.

گران ترین کابل شبکه اشنایدر اکتاسی

کابل شبکه اشنایدر اکتاسی cat7a

دومین کابلی که در لیست جدول گران‌ترین کابل‌های شبکه بازار قرار می‌گیره، باز هم متعلق به برند اشنایدر اکتاسی هست. این برند فرانسوی چند ملیتی در تولید تجهیزات پسیو شبکه از جمله کابل، یک سر و گردن از بقیه برندها بالاتره. کابل شبکه cat7a اشنایدر اکتاسی قابلیت انتقال 40 گیگ دیتا در ثانیه رو داره و با قابلیت فویل و شیلد به عنوان کابل sftp توانایی حذف اختلالات الکترومغناطیسی رو به خوبی اجرا می‌کنه. خرید این کابل برای شبکه‌هایی که چنین سرعتی رو نیاز دارن، کاملا صرفه اقتصادی داره.

کابل شبکه اشنایدر اکتاسی cat7

اگر شبکه‌تون به اندازه‌ای نبود که کابل شبکه cat7a رو نیاز داشته باشه، می‌تونین سومین کابل شبکه رو از گران‌ترین کابل‌های شبکه بازار انتخاب کنین. این کابل از کتگوری cat7 بوده و قابلیت انتقال داده ده گیگا بایت دیتا در یک ثانیه رو داره که البته همان‌طور که می‌دونین میزان این قابلیت می‌تونه با توجه به طول کابل شبکه متغیر باشه. به عنوان مثال در یک آزمایش این کابل تونسته در طول 15 متر تا صد گیگابایت داده رو هم منتقل کنه.

کابل شبکه لگراند cat7

کابل شبکه لگراند حتما باید در لیست گران‌ترین کابل شبکه بازار جایگاهی داشته باشه. این برند فرانسوی هم در تولید تجهیزات شبکه از جمله کابل لن بیش از صد سال تجربه داره و از برندهای برتر این حوزه در جهان و ایران شناخته میشه. کابل شبکه لگراند cat7 از نوع sftp با توجه به کیفیت و سرعت انتقال بالایی که داره قیمت بیشتری هم داره و در لیست گران ترین کابل های شبکه بازار قرار می‌گیره. در حال حاضر و در تابستان 1402، قیمت هر 90 متر از این کابل حدودا 22 میلیون تومان هست.

کابل شبکه لگراند گران ترین کابل بازار

در همین راستا تفاوت کابل شبکه و کابل صنعتی رو هم بخونید

گران‌ترین کابل‌های شبکه چه ویژگی‌هایی دارن؟

ویژگی کابل شبکه گران قیمت چیه؟ و به چه دلیل قیمتش نسبت به کابل‌های دیگه بازار بیشتره؟ در معرفی کابل‌های بهم تابیده گفتیم عوامل زیادی در تعیین قیمت نهایی کابل شبکه تاثیر دارن و با افزایش کیفیت کابل در این عوامل، قیمت نهایی هم بیشتر میشه. گران‌ترین کابل شبکه بازار اصولا بیشترین کیفیت کابل رو داره.

البته توجه کنید که گران ترین کابل شبکه بازار برای اینکه حداکثر عملکرد خودش رو داشته باشه، باید با سایر تجهیزات شبکه و همین‌طور زیر ساخت کلی سازگار باشه. اجازه بدین مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار در قیمت کابل شبکه رو به صورت مختصر مرور کنیم:

سرعت انتقال داده

اصلی‌ترین عامل در تعیین کیفیت و قیمت کابل شبکه، میزان سرعت انتقال داده هست. درسته که کابل cat6 با قدرت انتقال داده یک گیگ در ثانیه پاسخ گوی نیاز اغلب شبکه‌ها هست ولی همچنان دیتاسنترها و شبکه‌های بزرگی که حجم عظیمی از شبکه‌ها رو دارن، باید از کتگوری‌های بالاتر مثل کابل شبکه cat7 استفاده کنن.

شیلد و فویل

گران‌ترین کابل شبکه علاوه بر سرعت بالای انتقال داده، مزیت دیگه‌ای نداره؟ کابل شبکه گران قیمت که هزینه زیادی برای شبکه داره، علاوه بر انتقال سریع داده باید در جلوگیری از اختلال‌ها و نویزهای الکترومغناطیسی هم قوی عمل کنه. بهترین برندهای کابل شبکه برای ایجاد چنین قدرتی، از فویل و شیلد در اطراف رشته سیم‌های کابل استفاده کرده و اصطلاحا کابل sftp رو تولید می‌کنن.

جنس مغزی

گران ترین کابل شبکه در بازار از نظر جنس مغزی هم با سایر کابل‌ها تفاوت داره. در تفاوت کابل شبکه ccc و cca گفتیم که جنس مغزی کابل شبکه ccc تمام مس و جنس مغزی کابل cca از آلومینیوم با روکش مس هست. کابل شبکه تمام مس سرعت بیشتری داره و با کیفیت بالاتری داده‌ها رو منتقل می‌کنه. کابل شبکه نگزنس از جمله برندهایی هست که کابل شبکه تمام مسی با کیفیت بالا تولید و عرضه می‌کنه.

نوع روکش

انواع روکش کابل شبکه رو میشه به عنوان آخرین فاکتور تاثیرگذار در قیمت گران‌ترین کابل شبکه بازار دونست. جنس روکش کابل شبکه در میزان مقاومت کابل در شرایط آب و هوایی سخت و تحمل دمای بالا تاثیر داره. در تفاوت کابل بهم تابیده و مفتولی هم گفتیم که کابل شبکه با روکش مقاوم که اصطلاحا کابل شبکه LSZH نامیده میشه رو در محیطهای بیرونی و در دمای بالا هم به راحتی میشه استفاده کرد.

مشخصات گران ترین کابل شبکه بازار

آنچه در معرفی گران‌ترین کابل‌های شبکه گفتیم

در این مقاله از مجله ونتولینک به معرفی گران‌ترین کابل‌های شبکه بازار ایران پرداختیم چراکه کابل و پچ کورد شبکه از ارکان اصلی تاثیرگذار در کیفیت و سرعت شبکه هستن و متخصص هر شبکه‌ای تمایل داره حداکثر عملکرد ممکن رو داشته باشه. به همین دلیل در مورد انواع کابل شبکه بازار تحقیق کرده و بهترین کابل متناسب با شبکه رو انتخاب می‌کنه. گفتیم کابل شبکه گران قیمت بازار، مسلما بیشترین سرعت انتقال داده رو با کمترین میزان تداخل الکترومغناطیسی ارائه میده که برای دیتا سنترها و شبکه‌های بزرگ بهترین گزینه هست. در ادامه به پرتکرارترین سوالات شما در مورد گران ترین کابل شبکه بازار پاسخ می‌دیم. امیدواریم مطالب گفته شده براتون مفید باشه.

سوالات متداول

گرون‌ترین کابل شبکه بازار از کدوم برند هستن؟

گرون‌ترین کابل‌های شبکه بازار ایران در حال حاضر از محصولات برندهای اشنایدر اکتاسی و بعد از اون برند لگراند هستن.

گرون‌ترین کابل شبکه بازار چه مشخصاتی داره؟

گرون‌ترین کابل شبکه از کتگوری cat8 بوده و از نوع شیلدار یعنی کابل sftp هست که در عین انتقال سریع دیتا، قابلیت بالایی در حذف تداخل‌های الکترومغناطیسی هم داره.

آیا گرون‌ترین کابل‌های شبکه، کیفیت بالاتری هم دارن؟

بله! قیمت نهایی بر اساس کیفیت و قابلیت‌های کابل شبکه تعیین میشه اما تمام شبکه‌ها لزوما گران‌ترین کابل‌ها رو نیاز ندارن. انتخاب کابل بر اساس سازگاری با شبکه مهم‌تر از انتخاب بر اساس قیمته.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا